JÓGA ÉS MÁS

A Hullám Villa tóparti hangulata és nyugodt környezete záloga lehet táborok, elvonulások, műhelyek, selfness programok és szemináriumok sikerének. Napfényes Mandala termünk kitűnő hely a jógázásra, elvonulásra. A hatalmas ablakokon keresztül élvezhetjük a természet szépségét, de a medence melletti nagy terasz is vonzza a szabadba vágyó jógázót.

Balatoni hotelünkben minden megtalálható, ami a pihenéshez elengedhetetlen. Kényelmes szobák, akár két különálló ággyal berendezve. Konyhánkon szezonális falatok, finom vegetáriánus étkek készülnek. A foglalkozások és jógaórák közti szünetekben ajánljuk az úszómedencét és a napozóteraszt, ahonnan egy pár lépéssel elérhető a finn szauna és az élményzuhany is. Az aktív sportok kedvelőinek kerékpárok és strandröplabdapálya áll a rendelkezésére. A szálláshoz zárt parkoló tartozik.

A vendégek kényelmén kívül biztosítjuk, ami a munkához szükséges. A Hullám Villa földszintjén 48 m2-es, természetes fényű, sötétíthető, parkettás különteremmel várjuk a csoportokat. A jógázóknak jógamatracok, meditációs párnák és takarók állnak rendelkezésükre. A szemináriumok résztvevőit 20-25főig bármilyen alakban (széksoros, iskolapados, U alakú) berendezhető teremmel, vezeték nélküli internettel és modern technikai eszközökkel várjuk.

Green Hotels and Responsible Tourism Initiative