JÓGA ÉS MÁS

A Hullám Villa tóparti hangulata és nyugodt környezete záloga lehet táborok, elvonulások, műhelyek, selfness programok és workshopok sikerének. Napfényes Mandala termünk kitűnő hely a jógázásra, elvonulásra. A hatalmas ablakokon keresztül élvezhetjük a természet szépségét, de a medence melletti nagy terasz is vonzza a szabadba vágyó jógázót.

Balatoni hotelünkben minden megtalálható, ami a pihenéshez elengedhetetlen. Kényelmes szobák, akár különálló ágyakkal berendezve. Konyhánkon szezonális falatok, finom vegetáriánus étkek készülnek. A foglalkozások és jógaórák közti szünetekben ajánljuk az úszómedencét és a napozóteraszt, ahonnan egy pár lépéssel elérhető a finn szauna és az élményzuhany. Az aktív sportok kedvelőinek kerékpárok és strandröplabda pálya áll a rendelkezésére. A szálláshoz zárt parkoló tartozik.

A vendégek kényelmén kívül biztosítjuk, ami a munkához szükséges. A Hullám Villa földszintjén 48 m2-es, természetes fényű, sötétíthető, parkettás különteremmel várjuk a csoportokat. A jógázóknak jógamatracok, meditációs párnák és takarók állnak rendelkezésükre.
Bővebb információért lépjen velünk kapcsolatba!

Green Hotels and Responsible Tourism Initiative