JÓGA ÉS MÁS

A jóga szeretete formálta a MANDALA termet. Itt megnyújthatod fáradt izmaidat, elmerülhetsz a csendben, vagy kedvenc online órádon gyakorolhatsz.Jógamatracok és takarók bekészítve.

Ez a ház hosszú évek óta tavaszi és őszi ELVONULÁSOK kedvelt helyszíne. Itt kényelmesen külön, de mégis együtt lehet a csoport. Hat kétágyas fürdőszobás szoba, egy két hálószobás apartman fürdővel, közösségi nappali,teakonyhával, központi fűtés, internet, szauna, élményzuhany és a Mandala jógaterem (jógamatrac, takaró) található. A kültéri medence melletti deck terasz és a kert  kitűnő hely a szabadban tartandó órákhoz.
Sok visszatérő jógás barát boldogságunk egyik forrása. Várunk szeretettel! Beszéljük meg a részleteket!

FENNTARTHATÓSÁG
A Hullám Villa építésénél és berendezésénél tudatosan figyeltünk arra, hogy hosszútávon fenntartható, környezetbe illeszkedő, lehetőleg hazai forrásból származó, természetes anyagokat használjunk. Kertünket esővízzel öntözzük,speciális csapokat, LED világítást használunk. Naponta csak kérésre cserélünk  törölközőt. Ez is segít csökkenteni az energiafelhasználást, a vízfogyasztástés a szennyezést. Igyekszünk a környékbéli termelőktől beszerezni a helyi és szezonális termékeket. Csak fairtrade, bio kávét és teát kínálunk.Erőfeszítéseket teszünk a Villában keletkező hulladékok szétválasztására és próbáljuk kerülni az étel- és italpazarlást. Arra kérünk, hogy utazáskor is gondolj a környezetedre! Környezetbarát közösség részeként mindig nyitottak vagyunk vendégeink fenntarthatóságot támogató javaslataira.


2021-06-16 12:59:42 | MySQL Error (1146): Table 'eqartryk_hullamvilla.cookie_category' doesn't exist
2021-06-16 12:59:42 | Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/eqartryk/public_html/framework/classes/database.php on line 101